KİLİS / MERKEZ - Ekrem Çetin Özel Eğitim Meslek Okulu

yok
Yaşar AKTÜRK Mahallesi Hasan Özüberk Bulvarı No1/D
Vizyon
“Engelsiz Yaşama Doğru bir Adım.” sloganından hareketle tüm öğrencilerimizi kendi başına hayatını idame ettirecek Bilgiler aktarma Sosyal Uyumlarını sağlama ve alacakları mesleki eğitimle birlikte bir meslek kazandırmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Amaç Ve İlkeleri doğrultusunda, ilköğretimi bitirmiş, eğitilebilir düzeydeki engelli öğrencilerimize bireysel, sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilecek, uygun eğitim ortamları ışığında iş, çalışma ve meslek bilincine erişmiş, bağımsız yaşama becerilerine sahip istihdama yönelmiş üretken bireyleri topluma kazandırmaktır.
Başarılar
Okulumuz Spor Kulübü Derneği bünyesinde spor yapan özel çocuklarımızın kazandığı birçok başarıya sahiptir. 2013 Dalaman Bölge şampiyonası Akdeniz Bölge 2.liği 2013 Atletizm Şampiyonası 3 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz madalya 2013 Yüzme Şampiyonası 2 Altın, 1 Gümüş Madalya kazanmıştır.
08:30 - 14.00
Öğretmenlerimiz okula kendi imkanlarıyla ulaşmaktadır
Taşımalı Eğitim Mevcuttur.
M.ABDİ BULUT MAH.ABDULLAH GÜL BULVARI ÖNCÜPINAR KAMPI